pias blogg

pias blogg

Jag bloggar - alltså finns jag. På nätet.

Välkommen till pias blogg! Här berättar jag om sådant jag gör i min firma piamaz produktion samt allehanda inslag i just den här frilansarens vardag. Den består framför allt av text, bild, layout, redigering, webb och språkgranskning. Men även av livets vanliga små förtretligheter, en tänkares funderingar och plötsliga glada utrop!

God Jul alla!

Pias bloggPosted by Pia Wednesday, December 19 2012 08:57

Ojojoj vad tiden sprang fort under årets sista månader! Nu är det bara några dagar kvar till jul, så då återstår bara att önska alla goda vänner och kollegor, uppdragsgivare, familj och supporters en riktigt God Jul!

Årets julhälsning från Piamaz produktion är inte några julkort i vare sig papper eller digital form, utan en julgåva via Plan. (Klicka på bilden om du vill läsa intygen i större format.)

Jag önskar oss alla långa (det blir de ju i år!) och sköna helger, med mycket mys, böcker, musik, film och gott att äta och dricka. Kanske en och annan tur i pulkabacken, om jag har tur får jag önskad pulka i julklapp!

Efter helgerna återkommer jag om sådant arbete som bara hanns utföras men inte omskrivas när tiden löpte amok som den brukar i slutet av ett år. :)

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

//Pia smiley

  • Comments(0)//piasblogg.piamaz.se/#post112